flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Уряд визначив видання, у яких 2014 року будуть розміщуватись оголошення про виклик до суду.

18 лютого 2014, 09:17

       Уряд визначив видання, у яких 2014 року будуть розміщуватись оголошення про виклик до суду.

 

 Така норма міститься у розпорядженні «Про друковані засоби масової інформації загальнодержавної та місцевої сфери розповсюдження, в яких у 2014 році розміщуються оголошення про виклик до суду відповідача, третіх осіб, свідків, місце фактичного проживання (перебування) яких невідоме», яке Кабінет Міністрів України прийняв на своєму засіданні 18 грудня 2013. Цей документ підготувало Міністерство юстиції України.

 

Довідково

Відповідно до процесуального законодавства у разі, коли місце проживання або перебування відповідача, третіх осіб чи свідків у справі невідомо, виклик до суду таких осіб здійснюється шляхом розміщення оголошення у друкованих засобах масової інформації.

 

Перелік друкованих засобів масової інформації, у яких розміщуються оголошення про виклик, визначається Кабінетом Міністрів України.

 

Розпорядженням пропонується визначити друкованим засобом масової інформації загальнодержавної сфери розповсюдження з цього питання газету «Урядовий кур’єр». А місцевої сфери розповсюдження по Чернігівській області – місцеві засоби масової інформації – газету «Деснянська правда».