flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призначено відповідальних осіб суду за взаємодію з громадськими об’єднаннями інвалідів

19 лютого 2016, 11:50
Призначено відповідальних осіб суду за взаємодію з громадськими об’єднаннями інвалідів
 
Коропським районним судом Чернігівської області на виконання листа Державної судової адміністрації України від 01.12.2015 року № 14-18362/15 «Про забезпечення рівного доступу осіб з інвалідністю до правосуддя» та з метою сприяння та забезпечення рівного доступу до правосуддя особам з обмеженими можливостями наказом керівника апарату суду № 2 від 18.02.2016 року призначено відповідальною за доступ до правосуддя особами з обмеженими фізичними можливостями, громадянами похилого віку, іншими маломобільними групами судового розпорядника Дорошенка М.П. та покладені обов’язки по наданню консультативної допомоги щодо напрямків руху вказаним особам, а в разі необхідності по забезпеченню їх супроводу та при потребі наданні фізичної допомоги.
Наказом керівника апарату суду № 3 від 18.02.2016 року призначено відповідальною за взаємодію суду з громадськими об’єднаннями інвалідів Коропського району судового розпорядника Дорошенка М.П. та відповідальним за взаємодію Коропського районного суду з громадською приймальною з надання безоплатної первинної правової допомоги Коропського районного управління юстиції та Менським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги помічника голови суду Пилипенка Олега Миколайовича.
Шановні громадяни похилого віку, а також з обмеженими фізичними можливостями! Запропоновані Коропським районним судом Чернігівської області заходи засновані на повазі до прав громадяни похилого віку, а також з обмеженими можливостями і спрямовані на пошук можливостей, створення та підтримку відповідних умов, що дозволить забезпечити безперешкодний доступ до правосуддя, адже захист та підтримка прав полягає не лише у наданні певних особливих умов доступу до правосуддя, але і в прийнятті заходів для зміни поведінки та відношення до вказаних осіб, за яких усі громадяни можуть приймати повну участь в житті суспільства.
В разі виникнення потреби Ви можете звернутись до відповідальних працівників суду:
 Наші контакти:
тел. 2-13-46 – Пилипенко Олег Миколайович, помічник голови суду (прес-секретар)
тел.2-13-46- Дорошенко Микола Петрович, судовий розпорядник суду

 

e-mail: inbox@kp.cn.court.gov.ua